+30 2310 858 060 / +30 2310 823 111
Εξέταση:

Τεχνητή Νοημοσύνη

To MyMastos αξιοποιεί στην Ψηφιακή Μαστογραφία και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), επιτυγχάνοντας ακόμα μεγαλύτερη διαγνωστική ακρίβεια.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τον εντοπισμό του καρκίνου του μαστού, όπως είναι η μέτρηση της πυκνότητας του μαστού και η εκτίμηση του εξατομικευμένου κινδύνου, δίνοντας στους ιατρούς και τους ασθενείς πολύτιμα εργαλεία.

Αναλύει κάθε ξεχωριστή εικόνα και αναγνωρίζει πιθανές κακοήθεις βλάβες στις ψηφιακές μαστογραφίες, προσφέροντας στους Ιατρούς ακτινολόγους κρίσιμης σημασίας πληροφορίες. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί τεχνολογία self deep learning που αξιοποιείται από τους ακτινοδιαγνώστες κατά τη διάρκεια της «ανάγνωσης» των ψηφιακών εξετάσεων. 

 Ο αλγόριθμος είναι σε θέση να εντοπίζει με μεγάλη ευκρίνεια μάζες, δομικές ανωμαλίες και ασυμμετρίες, όπως επίσης και επασβεστώσεις. Παράλληλα, η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) αίρει την υποκειμενικότητα στην καταγραφή της πυκνότητας του μαστού. 

Οι λύσεις αυτές είναι σχεδιασμένες να βελτιστοποιούν την εξέταση, να βελτιώνουν την εμπειρία της ασθενούς, αλλά και να επιτυγχάνουν μεγάλη ακρίβεια στη διάγνωση.

«Ονειρεύομαι τη μέρα που οι γυναίκες θα πάνε
σε ένα κέντρο μαστού και θα ρωτήσουν:
“Έχετε AI ή όχι;”»,

είπε ο Δρ Λάζλο Τάμπαρ,
κορυφαίος Ακτινοδιαγνώστης Μαστού στην Ευρώπη

Στο MyMastos, η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προβλημάτων του μαστού, πολύ πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για την υγεία είναι το ζητούμενο, γι’ αυτό και η επένδυση στην καινοτομία είναι προαπαιτούμενο.