+30 2310 858 060 / +30 2310 823 111
Ποιοι είμαστε

Το πρότυπο Κέντρο Μαστού MyMastos

all about us

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη, στην έγκαιρη διάγνωση, στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και στις υπόλοιπες μαστολογικές παθήσεις, δημιουργήθηκε το Πρότυπο Κέντρο Μαστού – MyMastos, σε συνεργασία με την Ιατρική εταιρία ΕΥΖΩΙΑ.

Η βασική αρχή που διέπει το κέντρο είναι η μεταφορά και η εφαρμογή της πιο σύγχρονης γνώσης και τεχνολογίας στο μαστογραφικό έλεγχο, στην πρώιμη διάγνωση και στην αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού.

Η φιλοσοφία του κέντρου είναι εστιασμένη στη μεταφορά προληπτικών, διαγνωστικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων στην κλινική πράξη, με απώτερο σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του προβλήματος πολύ πριν αυτό γίνει επικίνδυνο για την υγεία.

  • Λειτουργεί υπό την επίβλεψη πλήρως εξειδικευμένων και άρτια εκπαιδευμένων ιατρών.
  • Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας, υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας διαγνωστικά μέσα όπως: ψηφιακό μαστογράφο, ψηφιακό μαστογράφο με 3d απεικόνιση (Τομοσύνθεση), υπερηχογράφους, μαγνητικό τομογράφο, test pap μαστού.
  • Παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας βιοψιών και σημάνσεων, όλων των ειδών (Βιοψιών ιστοτεμαχίου-Tru cut, κυτταρολογικών βιοψιών-FNA, τοποθέτηση σύρματος-Hookwire τόσο με υπερηχογραφική όσο και με μαστογραφική καθοδήγηση) και βιοψία κενού με Mammotomo.
  • Συνεργάζεται με υψηλής τεχνολογίας εργαστήριο γενετικής για τον έλεγχο των γυναικών που αντιμετωπίζουν γονιδιακό πρόβλημα καρκίνου του μαστού.

Σκοπός του κέντρου είναι:

α. Η δια βίου προληπτική παρακολούθηση των γυναικών, έτσι ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα να διαγνωστεί στο αρχικό και πλήρως ιάσιμο στάδιο.
β. Η διάγνωση παθήσεων μαστού είτε κλινικά, είτε με τη βοήθεια ιστολογικών – κυτταρολογικών αναλύσεων (βιοψίες).