+30 2310 858 060 / +30 2310 823 111
ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές Εξετάσεις:

MyMastos 365 – Ετήσιο Πρόγραμμα Προστασίας Μαστού

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα MyMastos365 (δείτε ΕΔΩ το έντυπο) προσφέρεται αποκλειστικά από το ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ, σε συνεργασία με την Ιατρική εταιρία ΕΥΖΩΙΑ και αποτελεί μια μοναδική προσφορά διαγνωστικής κάλυψης των παθήσεων του μαστού 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Το MyMastos365 προσφέρει

1. Πλήρη προληπτικό έλεγχο

Περιλαμβάνει ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστού, με τον πιο σύγχρονο μαστολογικό διαγνωστικό εξοπλισμό. Η παραλαβή των αποτελεσμάτων, καθώς και η διάγνωση από έμπειρους ιατρούς πραγματοποιείται αυθημερόν.

Ο έλεγχος διενεργείται από την πιο εξειδικευμένη ιατρική ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερο από 15 χρόνια εμπειρίας στη διάγνωση των παθήσεων του μαστού.

2. Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις

Σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, πέρα από τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο, όπως ενόχληση, πόνος, αιμορραγία, υγρό από τη θηλή, παρέχονται δωρεάν:

Άμεση εξυπηρέτηση για εστιασμένο υπερηχογραφικό έλεγχο.

Ψηφιακή Μαστογραφία, αν ο εξειδικευμένος ιατρός το κρίνει απαραίτητο.

3. Επιπλέον εξετάσεις σε κάθε προληπτικό έλεγχο

Ελαστογραφική απεικόνιση των πιθανών ευρημάτων ενός προληπτικού ή διαγνωστικού υπερηχογραφικού ελέγχου. Η εξέταση δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Μαστογραφικές λήψεις – μεγεθυντικές ή εστιακές – προς ταυτοποίηση και σταδιοποίηση συνήθως μικροεπασβεστώσεων ή επιπροβολών στοιχείων στον μαστογραφικό προληπτικό έλεγχο. Οι εξετάσεις δεν καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Τρίπλεξ αγγείων του μαστού στον υπερηχογραφικό έλεγχο. Η εξέταση αν και καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, παρέχεται από το MyMastos365 εντελώς δωρεάν χωρίς δεύτερο παραπεμπτικό από τον/την εξεταζόμενο/η.

Υπερηχογραφικός έλεγχος των μαλακών μορίων – μασχαλιαίων χωρών. Η εξέταση αν και καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, παρέχεται από το MyMastos365 εντελώς δωρεάν χωρίς δεύτερο παραπεμπτικό από τον/την εξεταζόμενο/η.

Εφημερία για τον μαστό

Το MyMastos365 αποτελεί τη μοναδική εφημερία για τη διάγνωση των παθήσεων του μαστού σε όλη τη βόρεια Ελλάδα. Καλύπτει τις επείγουσες ανάγκες των γυναικών που ανησυχούν για τυχόν συμπτώματα που διαπίστωσαν.

Παρέχεται δυνατότητα επικοινωνίας με εξειδικευμένους ιατρούς για συμβουλευτική υποστήριξη κάθε μέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Κόστος MyMastos

Με τη χρήση της ασφαλιστικής κάλυψης ΕΟΠΥΥΧωρίς τη χρήση της ασφαλιστικής κάλυψης ΕΟΠΥΥ
40€80€

MyMastos

Γεωργίου Παπανδρέου 14,

Θεσσαλονίκη, 54645

Τηλ: 2310 858 060 – 2313 25 20 13

email: info@mymastos.gr

www.mymastos.gr

ΕΥΖΩΙΑ

Θάλητος 9Α,

Θεσσαλονίκη, 54645

Τηλ: 2310 823 111

email: info@evzoia.gr

www.evzoia.gr